Datum:
nov 29, 2023
Startid:
09:30 - 10:15
Pris:
110,00 SEK (inkl. moms)
Plats:
Linköpings dansstudio, Snickaregatan 9, Linköping
Zumba Gold® Toning med fika (dans med hantlar)
Nivå:
Lugnare tempo & utan hopp
Lediga platser:
3
3
Instruktör:
Juha Takkinen

Beskrivning

Zumba Gold® Toning med fika!

Idag dansar vi Zumba Gold® med danshantlar: Zumba Gold® Toning! Du får låna maracasliknande hantlar på passet.

 

Det är guld att röra på sig -- och att få göra det tillsammans med härliga människor till inspirerande rytmer från hela världen. Varmt välkommen till Zumba Gold®-dansen med fika i Linköpings dansstudio, varje vecka, året runt.

Linköpings dansstudio ligger på Snickaregatan 9, precis bredvid restaurangen som ligger på hörnet i korsningen Snickaregatan/Ågatan. OBS! Det finns en ringklocka som du kan använda för att bli insläppt.

Kom till passet endast om du är frisk. Kom gärna ombytt och byt till inneskor vid ankomst. Fortsätt hålla avstånd. I övrigt ska du bara njuta av musiken och våga släppa loss och ha kul i 45 minuter! Efteråt bjuds du på fika.

Priser

Prova gratis första gången om du aldrig har dansat för Juha tidigare. Engångspass kostar 100 kr för student/pensionär (110 kr ord. pris) eller lös 10-gångerskort för 727 kr (72,70 kr/gång) för student/pensionär (800 kr ord. pris).

 

Anmälan och betalning

Betalningssätt: Swish till nr 123 280 68 59 eller kontanter. Det går även bra via (gratis) faktura, Epass eller Wellnet; skriv i så fall detta i kommentarsfältet när du anmäler dig. Välkommen till latinodanspartyt i dansstudion!

Boka plats

Bokningspris
Beställ Zumbanyheter till din e-post (du kan avbeställa när du vill via länk i brevet)